De Mazda MX5 Silver Edition

mazda mx5 silver edition

De Mazda MX5 is al 25 jaar een succesnummer en gaat ook zeker met zijn tijd mee. Mazda komt nu met de MX5 Silver Edition. De Mazda MX5 Silver Edition zal opnieuw een hoop harten veroveren. Niet alleen van buiten is deze auto bijgeschaafd maar ook aan de binnenkant. Met een Mazda MX5 rijdt je sowieso iets speciaals maar daar blijft het niet bij want deze auto rijdt en schakelt heerlijk.

Met de lichtvoerige carrosserie en de uitgebalanceerde gewichtsverhouding licht de Mazda erg goed op de weg. De directe besturing en het sportieve schakelgedrag maken de auto een plezier om in te rijden.

De Silver Edition is in een beperkte oplage te verkrijgen. De Silver Edition kenmerkt zich door 17 inch lichtmetalen sportvelgen, spiegelkappen die zilverkleuring zijn net als de rollbars en portiergrepen.

navigatie mx5De lak bevat mica-deeltjes welke de auto een stijlvolle en luxe verschijning geeft. De mica lak is er in 2 kleuren: Deep Ctystal Blue en Titanium Flash. Daarnaast is er ook een Brilliant Black.

Ook aan de binnenkant zijn er veel details aangebracht die voor een luxe gevoel zorgen. Zo zijn de luxe sportstoelen voorzien van een Sand Beige leer en met een contrasterende stiknaad afgewerkt net als het stuurwiel, de handremgreep en het middentunnelconsole. De pedalen zijn voorzien van een aluminium look welke de auto een sportieve teint meegeeft.

Op het gebied van elektronica is er een persoonlijke multimedia- en navigatieassistent die je voor entertainment en navigatie voorzien onderweg. Het navigatiesysteem telt kaarten voor 46 landen en het multimediasysteem beschikt over een 6,1 inch groot kleurenscherm met touchscreen bediening. Er kan een bluetooth telefoon gekoppeld worden om handsfree te bellen en er zijn diverse aansluitmogelijkheden om eigen audio aan te koppelen. Denk hierbij aan een AUX aansluiting.

De automatisch inklapbare hardtop welke alleen voor de Roadster Coupé beschikbaar is, is tevens in dezelfde kleur gespoten als de hele auto. Hierdoor sluit het perfect aan bij de auto.


Weten wat uw Mazda waard is?

Binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod

aanmelden